Lisää:
    $0

    Ei tuotteita korissa.

    Tietosuoja

    EtusivuTietosuoja

    Lue tietosuojakäytäntömme

    At Platform Executive Pty Ltd noudattaa Privacy Act 1988 (Cth) (Privacy Act). Tämä tietosuojakäytäntö selittää, kuinka käsittelemme keräämiämme, säilyttämiämme, käyttämiämme ja luovuttamiamme henkilötietoja ja kuinka voit ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on lisäkysymyksiä. Tämä tietosuojakäytäntö koskee sinua vain siltä osin kuin henkilötietojasi kerää ja käsittelee Platform Executive Pty Ltd: hen sovelletaan tietosuojalakia.

    Mitä henkilökohtaiset tiedot ovat?

    Henkilötiedot ovat tietoja tai mielipiteitä henkilöstä tai henkilöstä, joka on kohtuudella tunnistettavissa riippumatta siitä, ovatko tiedot tai mielipiteet totta vai eivät, taikka tallennetaan aineellisessa muodossa vai ei. Se sisältää nimesi, ikäsi, sukupuolesi, yhteystietosi, terveytesi ja rodun (terveys ja rotu ovat myös arkaluontoisia tietoja). Tässä tietosuojakäytännössä viittaus henkilökohtaisiin tietoihin sisältää arkaluonteisia tietoja.

    Yritykset Platform Executive Pty Ltd

    Platform Executive omistaa ja ylläpitää useita eri yrityksiä, jotka tarjoavat tuotteita ja palveluita, kuten liikekoulutus, teollisuuskoulutus, maahanmuuttoapu, kansainvälisen kaupan apu, oppisopimuskoulutuksen ja harjoittelijoiden työllistyminen, oppisopimuskoulutukset ja harjoittelijoiden neuvonta ja mentorointi, teollisuuden kyvykkyysverkosto, työntekijäsuhde- ja turvallisuusneuvonta.

    Millaisia ​​henkilökohtaisia ​​tietoja keräämme ja pidämme?

    Keräämme henkilötietojasi vain laillisin ja oikeudenmukaisin keinoin, emme kohtuuttoman häiritsevällä tavalla. Henkilötietoja, joita voimme kerätä ja säilyttää, ovat yhteystiedot (esim. nimi, sähköpostiosoite ja matkapuhelinnumero), valokuvat, työhistoria, koulutus ja taloudelliset tiedot (esim. luottokorttitiedot). Saatamme myös kerätä ja säilyttää arkaluonteisia tietoja, mukaan lukien tiedot terveydestäsi, siviilisäätystäsi ja sairaushistoriastasi.

    Kuinka keräämme henkilökohtaisia ​​tietoja?

    Saatamme kerätä henkilötietojasi useilla tavoilla, mukaan lukien kasvokkain, puhelimitse, verkkolomakkeen tai portaalin kautta tai sähköpostitse. Saatamme myös kerätä henkilötietoja luetteloostoista, aluekamareista, työnantajista, entisistä työnantajista, erotuomistajista, sopimuskumppaneista, terveydenhuollon tarjoajista, vakuutusyhtiöistä ja valtion virastoista. Kun keräämme henkilötietojasi kolmansilta osapuolilta, voimme käyttää näitä tietoja useista syistä, mukaan lukien osana työllistymistä edeltävää prosessia ja tarjotaksemme sinulle palveluita ja koulutusta. Jos on mahdollista, jos olemme keränneet henkilötietojasi kolmannelta osapuolelta, ilmoitamme sinulle keräämisestä. Keräämme verkkosivustoltamme tietoja, mukaan lukien käyntien lukumäärä, käyntipäivämäärät, katsotut sivut ja sivustolla liikkuminen. Keräyksen tarkoituksena on parantaa käyttäjien kokemusta sivustosta ja tallentaa tietoja. Käytämme toisinaan kolmansia osapuolia online-kampanjoiden järjestämiseen. Säilytämme tiedot näiden kampanjoiden napsautusten ja näyttökertojen määrästä. Nämä tiedot ovat anonyymejä.

    Miksi keräämme, käytämme ja pidämme henkilökohtaisia ​​tietojasi?

    Keräämme, käytämme ja säilytämme henkilötietojasi osana työllistymistä edeltävää prosessia ja tarjotaksemme sinulle tuotteita ja palveluita, mukaan lukien maahanmuutto, jäsenyys ja yrityskoulutus. Keräämme, käytämme ja säilytämme henkilötietojasi myös hallitaksemme jatkuvaa suhdettamme kanssasi ja suorittaaksemme toimintoihimme liittyviä toimintoja. Tietoja käytetään seuraaviin tarkoituksiin:

    • kun olet antanut sinulle luvan
    • tavalla, jonka voit kohtuudella odottaa käytön tapahtuvan;
    • henkilöllisyytesi vahvistamiseksi
    • missä me vaadimme, sallimme tai sallimme lain;
    • tuotteiden ja palvelujen hallinnointiin;
    • noudattaa lakeja ja asetuksia, mukaan lukien valtion ja koulutussopimukset; ja
    • tarjota sinulle tietoja tuotteista ja palveluista.
    • Kenelle luovutamme henkilötietosi?

    Emme myy henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Saatamme paljastaa henkilötietojasi:

    • kun olet nimenomaan antanut sinulle luvan;
    • ammatti-, lääkäri- ja vakuutusneuvojille;
    • sääntelyelimille ja valtion virastoille
    • koulutuskumppaneille;
    • huoltajallesi; ja
    • lain tai tuomioistuimen määräyksen mukaisesti.

    Voimme paljastaa henkilökohtaisia ​​tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

    • raportointi valtion virastoille;
    • saada ammatillista, lääketieteellistä tai vakuutusneuvontaa;
    • kiireellisistä terveydellisistä syistä;
    • noudattaa koulutusvaatimuksia
    • noudattamaan lakisääteisiä tai lakisääteisiä vaatimuksia
    • luottoraportointi ja tarkastukset; ja
    • lakien tai tuomioistuinten määräysten noudattamiseksi.

    Markkinointi

    Saatamme käyttää henkilötietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä (mukaan lukien postitse, puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostitse) liittyen muihin tuotteisiin tai palveluihin, joiden uskomme kiinnostavan sinua. Voit kieltäytyä vastaanottamasta markkinointitietoja Platform Executive milloin vain:

    • Lähetä meille sähköpostia [sähköposti suojattu], Ja
    • 'rasti ruutuun' asiaankuuluvalla lomakkeella, kun haet tai ilmoitat tuotteelle tai palvelulle.

    Odota viisi työpäivää, jotta pyyntösi voidaan käsitellä.

    Huomioita:

    • Twitter-analytiikkaa käytetään tällä hetkellä ainoana tarkoituksena kerätä tulosseurantatietoja ja palvella käyttäjien kiinnostuksen kohteena olevaa twitter-mainontaa.
    • Vierailijat voivat kieltäytyä Twitter-seurannasta ottamalla käyttöön 'Älä seuraa' -toiminnon verkkoselaimessa tai mobiililaitteessa. Lisäksi voit poistaa Twitter-tilisi asetuksista valinnan "korostetun sisällön" vieressä olevasta valintaruudusta, mikä poistaa seurantamahdollisuuden.
    • Google Analytics -markkinointi on otettu käyttöön tällä verkkosivustolla.
    • Ensimmäisen osapuolen evästeitä käytetään näyttämään asiaankuuluvaa mainontaa käyttäjille, jotka ovat aiemmin vierailleet verkkosivustolla. Vierailijat voivat poistaa käytöstä käyttämäsi Google Analyticsin mainontaominaisuudet lataamalla selaimen lisäosan https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

    Mitä tapahtuu, jos et anna meille henkilökohtaisia ​​tietojasi?

    Jos et anna pyydettyjä henkilökohtaisia ​​tietoja, emme ehkä pysty toimittamaan sinulle tuotteita ja palveluja.

    Kuinka pidämme henkilökohtaisia ​​tietojasi ja hallitsemme henkilötietojesi tietojen laatua ja turvallisuutta?

    Teemme kohtuulliset toimenpiteet varmistaaksemme:

    • keräämämme, hallussamme olevat, käyttämämme ja paljastamamme henkilötiedot ovat tarkkoja, täydellisiä ja ajantasaisia, asiaankuuluvia eivätkä harhaanjohtavia;
    • suojaamaan hallussaan olevat henkilötiedot väärinkäytöltä, häiriöiltä ja menetyksiltä sekä luvattomalta käytöltä, muuttamiselta tai paljastamiselta tallentamalla ne turvallisiin palvelimiin ja suojattuun tietueiden hallintajärjestelmään; ja
    • tuhoaa tai poista pysyvästi tunnistetiedot, joita laki sallii, joita ei enää tarvita mihinkään tietosuojalain sallimaan tarkoitukseen.

    Siirrämmekö henkilökohtaisia ​​tietoja ulkomaille?

    Emme todennäköisesti siirrä henkilötietojasi ulkomaille. Jos siirrämme henkilötietojasi Australian ulkopuolelle, ilmoitamme asiasta sinulle ennen siirtoa ja noudatamme tietosuojalain vaatimuksia, jotka liittyvät rajat ylittäviin tietovirtoihin.

    Linkit muille sivustoille

    Emme ole vastuussa verkkosivustollamme mahdollisesti olevien linkkien yksityisyyden noudattamisesta.

    Kuinka pääset tietoihisi ja otat meihin yhteyttä?

    Ota yhteyttä, jos haluat etsiä pääsyä tai korjata henkilökohtaisia ​​tietoja, joita pidämme sinusta:

    • Postitse: Robert Phillips, Platform Executive Pty Ltd, taso 2, 387 Riley Street, Surry Hills, Sydney, NSW, 2010
    • Sähkopostilla: [sähköposti suojattu]

    Tietosuojalain mukaan me annamme sinulle mahdollisuuksien mukaan pääsyn henkilötietoihisi, jos se on käytännössä mahdollista, ja ryhdymme kohtuullisiin toimiin muuttaaksemme sinua koskevia virheellisiä tai vanhentuneita henkilötietoja. Annamme sinulle syyt, jos et pääse käsiksi henkilökohtaisiin tietoihisi tai tietoja ei voida päivittää.

    Kuinka käsittelemme valituksia

    Jos sinulla on huolta tai valituksia tavasta, jolla henkilötietosi on kerätty tai käsitelty Platform Executive, ota yhteyttä herra Robert Phillipsiin. Huolesi tai valituksesi ohjataan asianmukaiselle valitusvastaavalle, joka käsittelee valituksen ja vastaa siihen 7 päivän kuluessa. Tarkoituksenamme on tehdä parhaamme ratkaistaksemme kaikki valitukset sinua tyydyttävällä tavalla. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen vastaukseemme, voit ottaa yhteyttä Australian Information Commissionerin toimistoon, joka voi tutkia valitustasi tarkemmin.

    Lisätietoja

    Lisätietoja tietosuojalain soveltamisesta löytyy Australian tiedotuskomissaarin toimiston verkkosivustolta osoitteesta www.oaic.gov.au.

    Muutokset meidän Privacy Policy

    Tämä tietosuojaseloste on voimassa 16 alkaen.