Tietosuojalauseke

At Platform Executive Pty Ltd noudattaa vuoden 1988 Privacy Act (Cth) (Privacy Act) -lakia. Tässä tietosuojakäytännössä selitetään, miten hallitsemme keräämiämme, hallussamme olevia, käyttämiämme ja luovuttamiamme henkilötietoja ja kuinka ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Tämä tietosuojakäytäntö koskee sinua vain siinä määrin kuin kerää ja käsittelee henkilökohtaisia ​​tietojasi Platform Executive Pty Ltd: hen sovelletaan tietosuojalakia.

Mitä henkilökohtaiset tiedot ovat?

Henkilötiedot ovat tietoja tai mielipiteitä henkilöstä tai henkilöstä, joka on kohtuudella tunnistettavissa riippumatta siitä, ovatko tiedot tai mielipiteet totta vai eivät, taikka tallennetaan aineellisessa muodossa vai ei. Se sisältää nimesi, ikäsi, sukupuolesi, yhteystietosi, terveytesi ja rodun (terveys ja rotu ovat myös arkaluontoisia tietoja). Tässä tietosuojakäytännössä viittaus henkilökohtaisiin tietoihin sisältää arkaluonteisia tietoja.

Yritykset Platform Executive Pty Ltd

Platform Executive omistaa ja ylläpitää useita eri yrityksiä, jotka tarjoavat tuotteita ja palveluita, kuten liikekoulutus, teollisuuskoulutus, maahanmuuttoapu, kansainvälisen kaupan apu, oppisopimuskoulutuksen ja harjoittelijoiden työllistyminen, oppisopimuskoulutukset ja harjoittelijoiden neuvonta ja mentorointi, teollisuuden kyvykkyysverkosto, työntekijäsuhde- ja turvallisuusneuvonta.

Millaisia ​​henkilökohtaisia ​​tietoja keräämme ja pidämme?

Keräämme henkilötietojasi sinusta vain laillisilla ja oikeudenmukaisilla tavoilla emmekä kohtuuttomasti tunkeilevalla tavalla.

Keräämiemme ja hallussamme olevia henkilötietoja ovat yhteystiedot (esim. Nimi, sähköpostiosoite ja matkapuhelinnumero), valokuvat, työhistoria, koulutustaso ja taloudelliset tiedot (esim. Luottokorttitiedot). Voimme myös kerätä ja pitää hallussaan arkaluonteisia tietoja, mukaan lukien tiedot terveydestäsi, siviilisäätysi ja sairaushistoriasi.

Kuinka keräämme henkilökohtaisia ​​tietoja?

Voimme kerätä sinulta henkilökohtaisia ​​tietoja monin tavoin, mukaan lukien kasvotusten, puhelimitse, verkkolomakkeen tai portaalin tai sähköpostin välityksellä.

Voimme myös kerätä henkilökohtaisia ​​tietoja listahankinnoista, aluekammioista, työnantajilta, entisiltä työnantajilta, erotuomareilta, sopimuskumppaneilta, lääketieteen tarjoajilta, vakuutusyhtiöiltä ja valtion virastoilta.

Kun keräämme henkilötietojasi kolmansilta osapuolilta, voimme käyttää näitä tietoja useista syistä, myös osana työsuhteen valmistelua edeltävää prosessia, ja tarjota sinulle palveluja ja koulutusta.

Jos keräämme henkilötietojasi kolmannelta osapuolelta, ilmoitamme sinulle keräämisestä, mikäli mahdollista.

Keräämme tietoja verkkosivustoltamme, mukaan lukien käyntien lukumäärä, vierailupäivät, tarkastellut sivut ja sivuston navigointi. Keräämisen tarkoituksena on parantaa sivuston käyttökokemusta ja kirjanpitotarkoituksia.

Käytämme ajoittain kolmansia osapuolia online-kampanjoiden toteuttamiseen. Säilytämme tiedot näiden kampanjoiden napsautusten ja näyttökertojen määrästä. Nämä tiedot ovat nimettömiä.

Miksi keräämme, käytämme ja pidämme henkilökohtaisia ​​tietojasi?

Keräämme, käytämme ja säilytämme henkilötietojasi ennen työsuhteen päättymistä ja tarjotaksemme sinulle tuotteita ja palveluita, mukaan lukien muuttoliike, jäsenyys ja yrityskoulutus. Keräämme, käytämme ja pidämme henkilökohtaisia ​​tietojasi hallitaksemme jatkuvaa suhdettamme sinuun ja suorittaaksemme liiketoimintoihimme liittyviä toimintoja.

Tietoja käytetään seuraaviin tarkoituksiin:

  • kun olet antanut sinulle luvan
  • tavalla, jonka voit kohtuudella odottaa käytön tapahtuvan;
  • henkilöllisyytesi vahvistamiseksi
  • missä me vaadimme, sallimme tai sallimme lain;
  • tuotteiden ja palvelujen hallinnointiin;
  • noudattaa lakeja ja asetuksia, mukaan lukien valtion ja koulutussopimukset; ja
  • tarjota sinulle tietoja tuotteista ja palveluista.
  • Kenelle luovutamme henkilötietosi?

Emme myy henkilökohtaisia ​​tietojasi kolmansille osapuolille.

Voimme paljastaa henkilötietosi:

  • kun olet nimenomaan antanut sinulle luvan;
  • ammatti-, lääkäri- ja vakuutusneuvojille;
  • sääntelyelimille ja valtion virastoille
  • koulutuskumppaneille;
  • huoltajallesi; ja
  • lain tai tuomioistuimen määräyksen mukaisesti.

Voimme paljastaa henkilökohtaisia ​​tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • raportointi valtion virastoille;
  • saada ammatillista, lääketieteellistä tai vakuutusneuvontaa;
  • kiireellisistä terveydellisistä syistä;
  • noudattaa koulutusvaatimuksia
  • noudattamaan lakisääteisiä tai lakisääteisiä vaatimuksia
  • luottoraportointi ja tarkastukset; ja
  • lakien tai tuomioistuinten määräysten noudattamiseksi.

Markkinointi

Voimme käyttää henkilötietojasi ottaaksesi sinuun yhteyttä (mukaan lukien postitse, puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla) liittyen muihin tuotteisiin tai palveluihin, joiden mielestämme saatamme kiinnostaa sinua.

Voit kieltäytyä vastaanottamasta markkinointitietoja Platform Executive milloin vain:

Odota viisi työpäivää, jotta pyyntösi voidaan käsitellä.

Huomioita:

  • Twitter-analytiikkaa käytetään tällä hetkellä ainoana tarkoituksena kerätä tulosseurantatietoja ja palvella käyttäjien kiinnostuksen kohteena olevaa twitter-mainontaa.
  • Vierailijat voivat kieltäytyä Twitter-seurannasta ottamalla käyttöön 'Älä seuraa' -toiminnon verkkoselaimessa tai mobiililaitteessa. Lisäksi voit poistaa Twitter-tilisi asetuksista valinnan "korostetun sisällön" vieressä olevasta valintaruudusta, mikä poistaa seurantamahdollisuuden.
  • Google Analytics -markkinointi on otettu käyttöön tällä verkkosivustolla.
  • Ensimmäisen osapuolen evästeitä käytetään osoittamaan asiaankuuluvaa mainontaa käyttäjille, jotka ovat aiemmin käyneet verkkosivustolla.
    Vierailijat voivat kieltäytyä käyttämästäsi Google Analytics -mainontaominaisuuksista lataamalla selaimen lisäosan https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

Mitä tapahtuu, jos et anna meille henkilökohtaisia ​​tietojasi?

Jos et anna pyydettyjä henkilökohtaisia ​​tietoja, emme ehkä pysty toimittamaan sinulle tuotteita ja palveluja.

Kuinka pidämme henkilökohtaisia ​​tietojasi ja hallitsemme henkilötietojesi tietojen laatua ja turvallisuutta?

Teemme kohtuulliset toimenpiteet varmistaaksemme:

  • keräämämme, hallussamme olevat, käyttämämme ja paljastamamme henkilötiedot ovat tarkkoja, täydellisiä ja ajantasaisia, asiaankuuluvia eivätkä harhaanjohtavia;
  • suojaamaan hallussaan olevat henkilötiedot väärinkäytöltä, häiriöiltä ja menetyksiltä sekä luvattomalta käytöltä, muuttamiselta tai paljastamiselta tallentamalla ne turvallisiin palvelimiin ja suojattuun tietueiden hallintajärjestelmään; ja
  • tuhoaa tai poista pysyvästi tunnistetiedot, joita laki sallii, joita ei enää tarvita mihinkään tietosuojalain sallimaan tarkoitukseen.

Siirrämmekö henkilökohtaisia ​​tietoja ulkomaille?

Emme todennäköisesti siirrä henkilötietojasi ulkomaille. Jos siirrämme henkilötietojasi Australian ulkopuolelle, ilmoitamme asiasta sinulle ennen siirtoa ja noudatamme tietosuojalain vaatimuksia, jotka liittyvät rajat ylittäviin tietovirtoihin.

Linkit muille sivustoille

Emme ole vastuussa verkkosivustollamme mahdollisesti olevien linkkien yksityisyyden noudattamisesta.

Kuinka pääset tietoihisi ja otat meihin yhteyttä?

Ota yhteyttä, jos haluat etsiä pääsyä tai korjata henkilökohtaisia ​​tietoja, joita pidämme sinusta:

Tietosuojalain mukaan me annamme sinulle mahdollisuuksien mukaan pääsyn henkilötietoihisi, jos se on käytännössä mahdollista, ja ryhdymme kohtuullisiin toimiin muuttaaksemme sinua koskevia virheellisiä tai vanhentuneita henkilötietoja. Annamme sinulle syyt, jos et pääse käsiksi henkilökohtaisiin tietoihisi tai tietoja ei voida päivittää.

Kuinka käsittelemme valituksia

Jos sinulla on huolta tai valituksia tavasta, jolla henkilötietosi on kerätty tai käsitelty Platform Executive, ota yhteyttä Robert Phillipsiin.

Huolesi tai valituksesi osoitetaan asianomaiselle valituksen johtajalle, joka tutkii valituksesi ja vastaa siihen 7 päivän kuluessa.

Tarkoitus on pyrkiä ratkaisemaan kaikki valitukset tyydyttävällä tavalla. Jos olet kuitenkin tyytymätön vastaukseemme, voit ottaa yhteyttä Australian tiedotuskomissaarin toimistoon, joka voi tutkia valituksesi tarkemmin.

Lisätietoja

Lisätietoja tietosuojalain soveltamisesta löytyy Australian tiedotuskomissaarin toimiston verkkosivustolta osoitteesta www.oaic.gov.au.

Muutokset meidän Privacy Policy

Tämä tietosuojakäytäntö on voimassa 16. maaliskuuta 2015 alkaen. [/ Vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]